Η σειρά σεμιναρίων ξεκίνησε στο Κολλέγιο Αθηνών την Τρίτη 23/10 και θα συνεχιστεί κάθε Τρίτη για τις επόμενες 14 εβδομάδες με θέμα:  «Σύγχρονη Γυναίκα Νικήτρια Ζωής: Εξισορρόπηση Πολλαπλών Ρόλων της Γυναίκας, Μητέρας, Συντρόφου, Εργαζόμενης, Ενεργού Πολίτη με Αξίες και Ιδανικά» στα Προγράμματα Ενηλίκων Προσωπικής Ανάπτυξης με συμμετοχή αξιόλογων Γυναικών που μοιράστηκαν αξιόλογα σχόλια.
 
Το σεμινάριο το αφιερώνω στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ- ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΖΩΗΣ γιατί αποδεικνύουν καθημερινά με τη συμμετοχή, τα σχόλια, την ευαισθησία, το ήθος και τόλμη σας ότι ΕΙΣΤΕ στη ΠΡΑΞΗ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΖΩΗΣ!
Μοιράζομαι  το σχόλιο της φίλης μου Ρίτας Πικρού-Μωραϊτάκη :
«Να τολμάς με θάρρος. Αυτή η ΖΩΗ αξίζει!!»
Ευαλωτότητα δεν είναι να γνωρίζεις νίκη ή ήττα, αλλά να κατανοείς πόσο απαραίτητα είναι και τα δύο. Πόσο πολύτιμες και αναγκαίες αξίες είναι η Σύνδεση και το Δέσιμο στις ανθρώπινες σχέσεις και πόσο μας εξελίσσουν. Αξίζει να τολμήσεις να βγεις στην «αρένα» της ζωής και να δείξεις ποια πραγματικά είσαι.
Γυναίκα σημαίνει Δύναμη, Έμπνευση, Δημιουργία
Η παρουσίαση σου, Τζίνα Θανοπούλου, αποτελεί πυξίδα ζωής και μάθημα προσανατολισμού για μια κοινωνία ηθικής και αξιών!
Σε ευχαριστούμε! «
Ευχαριστώ τη Ρίτα Μωραϊτάκη για το συγκινητικό της σχόλιο και όλες τις φίλες που συμμετείχαν και με την ευκαιρία του σεμιναρίου μοιράστηκαν προσωπικές τους ιστορίες, γιατί κάθε Γυναίκα είναι Νικήτρια Ζωής.
 
Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και υπάρχει ήδη έντονο ενδιαφέρον και αιτήματα συμμετοχής για τις επόμενες συναντήσεις μας.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να ενημερωθείτε για την διαδικασία εγγραφής στο σεμινάριο μου, στα ακόλουθα τηλέφωνα: 210-6748160, 210 6748153, στο email: pee@athenscollege.edu.gr
και στο site: www.athenscollegeedu.gr/lifelonglearning

Share